Új hozzászólás Aktív témák
-
raquan
csendes tag
Hali Minenkinek!
Mostanaban olvastam az AMD Geode NX projektjerol es nem igazan talaltam itt a forumon olyan oldalt ami ezzel foglalkozna. (Azok akik most majd jonnek, hogy de igenis van ilyen oldal, azoknak mondom, hogy 1000 fele keppen lefuttattam keresest a forumban, de egyik sem talalt ilyen temat.
)
Egyebkent marhara erdekelne, hogy hogy all ez a dolog, pontosabban az, hogy lehet e mar kapni ezt a cuccot, es ha igen, akkor hol es esetleg mennyiert. Tovabba, esetleg akinek van tapasztalata ezzel a cuccal, akkor legyen szives ossza meg a kozzel
Egyelore ennyit tudok rola:
Bővebben: link
Illetve hogy mar megjelentek ujabb jelzesuek is:
Kivancsisagom az motivalja elsosorban, hogy szeretnek en is mini pc-t epiteni es ez jo alternativa lenne a Via Epia-csaladdal szemben.
A cikkek nagy resze mar egy eve fennt van a halon, de mintha felenk nem tortenne semmi, nem igazan hallani felole.
Szoval ennyi, aki tud valamit az irjon.
Ja es bocs az irasjelek miatt de kulfoldon vagyok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- MSI MAG CORELIQUID A15 240 AIO vízhűtés (bontott dobozos, soha nem használt)
- Zalman CNPS7700 Al-Cu Socket 478 CPU hűtő
- ÚJ LIAN LI GALAHAD II TRINITY SL-INF AIO 360MM GARANCIÁS
- Eladó 6 db Lian Li UNI FAN SL120 V1 fekete ventillátor
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)