Új hozzászólás Aktív témák
-
raquan
csendes tag
Hali Minenkinek!
Mostanaban olvastam az AMD Geode NX projektjerol es nem igazan talaltam itt a forumon olyan oldalt ami ezzel foglalkozna. (Azok akik most majd jonnek, hogy de igenis van ilyen oldal, azoknak mondom, hogy 1000 fele keppen lefuttattam keresest a forumban, de egyik sem talalt ilyen temat.
)
Egyebkent marhara erdekelne, hogy hogy all ez a dolog, pontosabban az, hogy lehet e mar kapni ezt a cuccot, es ha igen, akkor hol es esetleg mennyiert. Tovabba, esetleg akinek van tapasztalata ezzel a cuccal, akkor legyen szives ossza meg a kozzel
Egyelore ennyit tudok rola:
Bővebben: link
Illetve hogy mar megjelentek ujabb jelzesuek is:
Kivancsisagom az motivalja elsosorban, hogy szeretnek en is mini pc-t epiteni es ez jo alternativa lenne a Via Epia-csaladdal szemben.
A cikkek nagy resze mar egy eve fennt van a halon, de mintha felenk nem tortenne semmi, nem igazan hallani felole.
Szoval ennyi, aki tud valamit az irjon.
Ja es bocs az irasjelek miatt de kulfoldon vagyok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)