- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Nekem szürke, inaktív. Bekapcsolni nem tudom, hiába kattintok rá az egérrel!
Egyébként most néztem az alaplap dobozát és ez áll rajta:"OC Genie II:
- Automatically overclock and unlock hidden CPU core(s) in 1 second
- Instantly boost systems performance
- Easiest and fastest overclocking technology"Lehet ennek valami köze van hozzá? (Igen úgy nézni)
-
Lavidaloka
aktív tag
Utána néztem az Overclockers-en....
Asszem ez a megoldás(Google fordítás):
AMD Turbo Core Technology: AMD Turbo Core technológia és alkalmazása Power Management (APM) lehetővé
a CPU magok futtatásához fölé a CPU Base óra értéket mindaddig, amíg a CPU belül marad a termikus és
teljesítmény-határértékekkel. Így például az AMD FX-8150 CPU rendelkezik egy alap órajele 3600MHz de lehet futtatni 3900MHz
amikor akár 8 magot aktív és 4200MHz amikor akár 4 mag aktív feltéve, hogy marad a hatalom
és termikus korlátokat. A nagyon nehéz terhelés a CPU visszatér a bázis óra - 3600MHz esetében
AMD FX-8150 CPU.Mivel az APM állapít meg előre meghatározott TDP limit ez általában javasolt kikapcsolni mindkét AMD Turbo Core Technology
és APM funkciók emelésekor a CPU frekvencia és feszültség felett az alapértelmezett szintet. Az AMD Turbo
Core technológia és APM keresztül letiltható AMD OverDrive segédprogram vagy az alaplap BIOS menüben. -
Lavidaloka
aktív tag
Aida64 :
-
Altair77
tag
Alap beálitásokkal BF3 tökéletesen fut és addig nem tervezem tuninggal megnézni amig az órajel ingadozást nem oldottam meg...Amúgy TurboCoret,ThermalThrotlingot,APM-et,Cool N' Quitet,C6 Statet, C1 Haltot...igazából minden szart ami ledobhatja az órajelet valszeg a proci szabájoz le mondjuk arra is gondoltam hogy hibás a CPU de akkor nem hiszem hogy stabil lenne a rendszer akár alapórajelen is és semmi nem utal arra hogy gáz lenne...
(#12426) Borokafa:Asus M5A99X EVO-n gondolkozom elég jónak néz ki de még olvasgatok teszteket ha megvadulok UD5 lesz a vége Gigában sosem csalódtam ez előtt 5évig egy P965DS4-et nyúztam és tökéletes volt...
(#12427) Malibutom:Kikapcsoltam sajnos semmi változás lehet megnézem régebbi biossal is hátha de mondom az a fura hogy a kupakhőt nem engedi 61C°fölé de overclock.neten irták hogy olyan lapoknál fordul elő ahol nincs extra hűtés a mosfeteken márpedig ezen a csodán nincs szóval lehet innen fúj a szél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest