- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Taifa Díaz #58744 üzenetére
Szia!
Hát még nem is az, hogy megfelelő teljesítmény, mert a 4200 MHz valójában még nem is igazán tuning (nyilván a cél ennél jóval magasabb lenne). Olyan, mintha az intaktivált turbo összezavarná bekacsolásnál/restartnál a lapot, és amiatt dobná a Boot Failuret. Esetleg még tesztkártyával ránézek, hogy hol akad meg, miután visszalöki magát defaultra.
Igazából azért vettem ezt a lapot, mert nem használnám ki a 990 chipset előnyeit, VRM-et tekintve pedig közel ugyanaz, mint a GA-990FXA-UD3, és baráti az ára.
IPON fórumban egy srácnak FX-8320E simán megy benne 4,8 GHz-t, FX-8350 4,7 GHz-et. Ezért lettem volna kíváncsi arra, ha valakinek itt ugyanilyen lapja van, miket tapasztalt.
Mert szerintem inkább egyedi esetről lehet szó, mint hogy ez a lap ennyire "gyenge" lenne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Taifa Díaz #58744 üzenetére
Simán lehet, hogy antituning prociról van szó.
Annyira azért nem rossz lap az ud3p... Én hajtottam már meg benne 8320-at, szépen tette a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest