- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nos az első mondat okán már el is terveztem, hogy amennyiben sikerrel jársz, vendégem vagy egy sörre.
Utána azonban hamar nyilvánvalóvá vált, még örülhetek, hogy nem téped le a fejem és h*nysz bele a tüdőmbe. A LGTFY link nélkül nem is lett volna az igazi, szerintem =WiNTeR=-el együtt üldözünk majd a "hálánkal" egy ideig..
Mondanom sem kell gondolom, már egy ideje kigúgliztam azóta, le is töltöttem stb, kb azután, hogy elküldtem a postot. Bevallom nem mindig olvasok vissza, van hogy napi 70+ hozzászólás termelődik itt, agyhalott állapotban hazaérve átfutok rajtuk és kb ennyi.
Igen, lusta vagyok, most lebuktam.Rákerestem, sajnos nem ide hanem az OFF-osba postoltam anno, hogyha a lustaságnak lenne szobra rólam mintázták volna, magam is utálok 80x leírt dolgokat ismételgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged