Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nos az első mondat okán már el is terveztem, hogy amennyiben sikerrel jársz, vendégem vagy egy sörre.
Utána azonban hamar nyilvánvalóvá vált, még örülhetek, hogy nem téped le a fejem és h*nysz bele a tüdőmbe. A LGTFY link nélkül nem is lett volna az igazi, szerintem =WiNTeR=-el együtt üldözünk majd a "hálánkal" egy ideig..
Mondanom sem kell gondolom, már egy ideje kigúgliztam azóta, le is töltöttem stb, kb azután, hogy elküldtem a postot. Bevallom nem mindig olvasok vissza, van hogy napi 70+ hozzászólás termelődik itt, agyhalott állapotban hazaérve átfutok rajtuk és kb ennyi.
Igen, lusta vagyok, most lebuktam.Rákerestem, sajnos nem ide hanem az OFF-osba postoltam anno, hogyha a lustaságnak lenne szobra rólam mintázták volna, magam is utálok 80x leírt dolgokat ismételgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest