- Azonnali processzoros kérdések órája
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
solfilo #3126 üzenetére
Igen azt én is így láttam, de ugye most volt egy kis durcáskodás a dell és a intel között, ugye az intel nem tudta teljesíteni a beígért szállítmányokat és perre vitte a dell a dolgot.
Szóval logikusan valamivel a kieső bevételt kompenzálni kell a dellnek, hátha jön egy pár ryzenes üzleti lapossal.
Bár ugye ez csak fikció.Egy HP EliteBook-al is megelégszem
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, ha jól értelmezem senki sem futott bele konkrét infóba üzleti laposok kijövtelének dátumval kapcsolatam
-
Tanisz
senior tag
sajna ez is "gamer", ezeket láttam
Van egy ilyen (pontosabban előző verzió) a környezetemben, intellel, de nem valami bizalomgerjesztő a minősége.
(#3121) S_x96x_S igen, nekem is erre irányult volna a kérdésem, hogy látott-e valaki valami hírt, hogy pár hónap után mely gyártók mely típusaiba hajlandóak belerakni a Ryzent a laposaikba és nem csak az U verziókat. Nagyon reménykedek hogy lesz mondjuk Dell Latitude 4800H-val 32 GB-rammal. VGA nekem nem számít, az lehet bármilyen alap is amit melléraknak
-
Tanisz
senior tag
válasz
Cathulhu #3117 üzenetére
Köszi.
Most vagy én vagyok láma és nem értek valamit, de nem az U-s APU-s notikat várom.
Sima 4800H CPU-val szerelt munkára fogható laposokat. (Dell, HP, Latitude, EliteBook..stb). amik nem gamer laposok, azok már vannak tudom.
Bár jöhetnének ezek az APU-k is 35-45W-on, nyugodtan egy Latitude-ba, az is megfelelne -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Túrom a netet,de nem nagyon találok konkrét infót. Talán nincs is.
Valaki belefutott olyan infóba, hogy a Ryzen 4000-es szériás cpu-k elsősorban a H sorozat, jön-e valamilyen workstation/üzleti laposba (Latitude, Precision, EliteBook vagy bármi más) Dell, HP, Lenovo ...stb. márkák területén?!
Ha igen látott ott valami esetleges dátumot, negyedévet, hogy mikor lehetséges ilyen megjelenés esetleg?Gondolom már ezerszer tették fel a kérdést, vagy kristálygömb kell hozzá
De hátha több szem többet lát alapon lesz a kérdésemre válasz
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged