Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #9091 üzenetére
az én teóriám, hogy az AMD is próbál ~"homályosítani"
pl. a közeli (OEM) partnereknek tartott előadásaiban.- Egyrészt kell csepegtetni az információt, hogy megmaradjon a hitük.
- Másrészt úgy kell fogalmazni, hogyha ki is szivárog a slide/infó,
akkor azt a konkurencia ne tudja felhasználni.Az, hogy az infók a chips&cheese -es srácoknak nem jelentenek semmit se,
ez egyrészt lehet normális is.vagyis amit korábban irtál: "szándékos félrevezetések a forráscégtől"
az én úgy pontosítanám: "szándékos ködösítés az AMD-től"
persze a ködösítés és a félrevezetés szinonímák.. úgyhogy lehet, hogy semmi eltérés nincs .. csak kukacoskodás részemről ( elnézést ..)
Amit tudunk, hogy
- Erős külső nyomás van az AMD-n, hogy valamilyen IPC növekedés legyen.
- De a pontos módját még nem tudjuk
- Az is lehet hogy néhány dolog az utolsó pillanatban le lesz tiltva, vagy engedélyezve lesz.Olyan mint a (Normandiai) Partraszállás ( II. világháború)
Mindenki sejtette, hogy lesz partraszállás, a németek is.
De hogy pontosan hol .. az volt a kulcs ..Vagyis mindenki tudja, hogy lesz IPC növekedés .. de hogy hogyan
az majd később fog kiderülni a tényleges partraszállás ( ~launch ) után ..
-
válasz
"hogy a két MLiD által publikált dia, a roadmap és annak részletei, valamint a blokkdiagram hamis és feltehetőleg MLiD gyártotta őket?"
Hol olvastál ilyet hogy "feltehetőleg " és hogy Mlid gyártotta őket?
Azt írtam amit C&C is hogy nem lehet tudni mennyire valós vagy kiragadott egy környezetből akár a szivárogtató által,mindegy ki által.Nem nevezem meg szerintem nem szorul magyarázatra semmi. Mind Mlid mind RGT meg van említve a cikkben és óva int a túlzott várakozásoktól.
Ha mégsem 30% IPC lesz akkor a közvélemény csalódott lesz.Ugye az IPC azonos órajelen mérhető előrelépést jelent.Ez a romboló hatása ezeknek a kiragadott diáknak és az ahhoz kapcsolodó leakerek által kiötlött számoknak,mert megnöveli az elvárásokat.Ennyi a lényege amit írtam.
Ugye emlékszel még MLiD videória amiben azt részletezte,hogy az RDNA 3 legalább 20 % kal gyorsabb lesz mint a csúcs Ada ami 600W + lesz,mert Jensen azt sem tudja máshogy elérni és ezt a gent elveszti Nvidia? -
hokuszpk
nagyúr
válasz
10-15% ipc novekedes mellett siman lehet 30% ST , csak ahhoz picit emelni kell az orajelen ; a Zen4 bemutaton is a 29% ugy jott ossze, hogy ipc + orajel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest