- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
> Tippre szerintem ezeknek
> a következő 3 évben szinte semmi látható hatása nem lesz,én optimistább vagyok ..
1,5 év múlva ( 2023 karácsony)
kb +50% kimérhető single core teljesítménynövekedést várok
az akkori zen5 -töl ..
( az 5800X-hez képest )persze a játékokban ez nem jelent automatikusan +50% teljesítménynövekedést ..
mert nem mindig a cpu a szűk keresztmetszet.
De valószínüleg a fejlettebb InfinityFabric azért ott is besegít
( + RDNA4 ? )Ami igazából az is jelenti, hogy elég 1,5 év múlva beszállni a platform-ba.
( B750 -es alaplap .. ZEN5 .. RDNA4 )----
ráadásul akkor már várhatóan megszünnek a gyártási problémák,
és örült árversenybe kezd az Intel és az AMD ... -
Petykemano
veterán
Kompromisszumok és szerény igények mellett biztosan nagyon sok rendszer használható elég sokáig. Hogy ki meddig hajlandó lemenni, egyéni kérdés.
Én csak azt mondtam, hogy ha van $400-500-od és az igényeidet kiszolgálja 6 mag és annál több nem, vagy csak rendkívül ritkán válna hasznodra, akkor jobban jársz, ha ma a $400-500-od felét költöd el arra a hat magra, amire épp szükséged is van és a fennmaradó összeget 2 generációval később költöd el a 2 genérációval újabb 6 magra, mint hogy ma megvegye ebből az összegből a +6 magot (=12) azért, hogy a +6 mag, amihez látszólag jó áron jutott hozzá, majd milyen jól fog jönni 2 generáció múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest