Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"Szerintem a véletlennek ehhez semmi köze. Azt gondolom, óriásit kaszálnak azzal, hogy a saját chipjükre zárták be a rendszerüket, és nem kell másoknak fizetniük a CPU-ért.
Így ebben a piaci helyzetben nem csoda, hogy minden pénzt megér nekik, hogy egy ideig előnyben legyen gyártástechnológiailag is, ezzel is erősítve a képet, hogy megéri váltani az új rendszerre a régiekről."Talán nem volt szerencsés szóválasztás a "véletlen"
Átfogalmazom.
Az csupán egyedi felállás (kemény munkát követő "rámosolygó szerencse"), hogy az Apple finanszírozza a TSMC új gyártástechnológiát és még így is nyereséges.
Ezzel azt akartam mondani, hogy ha a Intel nem tolja bele hasonlóképp ugyanazt az összeget a fejlesztésbe, akkor le fog maradni. Ha nem tudja, az persze érthető, de ha csupán azért nem teszi meg, hogy a saját számai - ideig-óráig - fényesebbnek tűnjenek, akkor az hosszútávon káros lehet saját magára nézve.
Szóval a lényeg ez: az Apple helyzete egyedi, nem biztos, hogy az Intel is megengedheti magának azt, hogy behúzza a nagy profitokat, miközben elengedi a gyárai kezét, hogy majd oldja meg az új fejlesztések finanszírozását ahogy tudja, de ne az én profitomból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest