Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Válasz ERRE a hozzászólásra.
"Ez a kiskapu neked is adott: ha nem pont annyi a frekvencia és nem pont annyi az ár, akkor máris mondhatod, hogy mekkora hazugság volt az egész, miközben egészen addig azzal érveltél, hogy cégek az utolsó pillanatig nem tudják maguk sem, hogy mivel fognak piacra lépni."
Na akkor el is jutottunk a lényeghez! Ilyen esetben számomra egy több mint fél évvel a megjelenés előtt kiszivárgott AMDs tervezet pont annyit ér mint egy okosan megszerkesztett fake leak. Pont azért mert utólag nem igazán lehet küldönbséget tenni a kettő között. Ha egy belsős info is annyit változhat fél év alatt, hogy kb semmi nem pont úgy lesz, akkor engem nem érdekel, hogy amúgy igaz-e vagy sem. Hangsúlyozom, hogy ez az ilyen esetekre vonatkozik, amikor pontos árakat meg spect közölnek ennyivel előre.Korrekt, hogy leírtad amiket kértem!
A kiegészítésekkel is egyet tudok érteni. Most már csak az a kérdés, hogy ebből mi nem volt ismert tavaly amikor az ominózus Adored videó megjelent? Kb csak a megjelenési dátum, de azt is belehetett volna lőni, hogy legkorábban tavasz. Ezért érthetetlen számomra, hogy az amúgy elég precíz, részletes és AMDs nyilatkozatokat rendszeresen idéző/elemző Jim miért nem említette meg a videójában, hogy amúgy a leak számos ponton ellentmond mindannak amit az AMD kommunikált vagy a korábbi gyakorlatnak. Szerinted miért nem tette? (tudom, később a magyarázkodós videóben már előjöttek ezek is...)
Még annyit, hogy szerintem jelenleg több okból is okos húzás lenne az AMD szemszögéből ha kezdetben csak 12 magig mennének el. Persze ezt kizárólag a cég szempontjából gondolom, nem felhasználói szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest