Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Projektor topic
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Serviio
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #5107 üzenetére
> Raphael
> - 28 PCIe 4.0 lanes (+4 compared to Zen 3)én azért egy kicsit sajnálom, hogy nem lesz rögtön PCIe 5.0 -a a consumer piacon.
Bár eléggé ellenmondó hirek vannak arról, hogy az AlderLake desktop-on most támogatja-e a CXL-t vagy sem ..azért nekem folyik érte a nyálam. Persze én nem játékra használom, fontos az I/O , latency ..
és hogy mindenféle enterprise-os kütyüket is rá tudjak kötni ..Az egyetlen reményem - hogy lesz olcsó -mini- Threadripper PCIe5.0 -val - ZEN4-en
főleg most, hogy olvasom, hogy az év végén itt a PCI Express 6.0 -is..
PCI Express 6.0 Status Update: Draft 0.71 Coming Soon, Final Release by End of Year
- 800G Ethernet suppoort ... jajj .. de folyik a nyálam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest