- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hővezető paszták
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #4251 üzenetére
Hmm
Smart.Access ide vagy oda, a fusion lényege az volna, hogy nem csak közös címtérben dolgoznak, hanem tényleg közös memóriát használnak és se pcie-n keresztül, ad absurdum se memóriában nem kell másolgatni a feldolgozandó adatot."Full Access to gpu memory"
Arra utal, hogy a CPU úgy fogja látni a gpu memóriáját, mintha egy másik memory pool lenne.A sebességnövekedés.ott érhető tetten, hogy a gpunak alacsonyabb késleltetéssel fognak rendelkezésére állni az adatok, amiket a CPU feldolgozás/előkészítés után máskülönben a rendszermemóriában tárolna.
Szóval ez arra jó, hogy ha valami alapvetően a gpun fut, akkor annak alá tud dolgozni a CPU. Ez a CDNA esetében is szerintem kifejezetten hasznos lesz
Sőt, bármihez jó, ami valami gyorsítón.fut, akár gpu, akár fpga.De azt nem látom.ebbe bele, hogy ezzel megvalósítható lenne az AVX512 utasítások offloadolása.
De az irány persze mindenképp a heterogén feldolgozás, és azt értem, hogy ezzel egy programban meg lehet majd mondani, hogy egy parancs egy adathalmazon min fusson (vagy akár adattípustól függően automatizálni is lehet) csak én még azt nem értem, hogy egy-egy utasítást kiszervezése lehetséges-e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest