- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
solfilo #2959 üzenetére
Igazándiból arra akartam rámutatni, ha van egy cég, ahova tipikus irodai felhasználásra kellenek gépek (az ilyen jellegű felhasználás szerintem számottevő) akkor az AMD-nek nem igen van ajánlata, egyedül a 3200G a $100-os árával nyerő, de ez egyetlen teljesítmény osztály. De amúgy mindenhol ott van az intel konkurens a nyakán. R3-3200G vs i3-9100 R5-3400G vs i5-8400, felette pedig csak intel.
A felvetés onnan jön, ha megnézem melóhelyen a hardver katalógust akkor csak intel processzort találok benne, és ezen nem is csodálkozom a fent jelzett dolgok miatt.
Reménykedtem benne, hogy az I/O csipbe bele rejtenek egy 1 CU-s VGA egységet, így simán tudnának jó áron nagy teljesítményt irodai gépbe ajánlani, a mostani fejlesztéseknél a GPU sok szilíciumot leköt, ami nem minden felhasználásnál van kihasználva.
Lehet ez még nem célterület.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest