Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
válasz
hardtechno92 #7616 üzenetére
na ezt már nem tudom,de gyanús,mert az 1. hozzászólásban nem szerepel callisto magos a listában.
-
betegphiu
senior tag
válasz
hardtechno92 #7614 üzenetére
-
betegphiu
senior tag
válasz
hardtechno92 #7612 üzenetére
1,5? nem sok az? nézd meg valahol mennyit bír a proci.
nekem be lehet állítani magonként az egészet.akár 1 maggal is használhatom elvileg..
nekem alapfeszen viszi a feloldást.de 4 maggal 5 perc múlva kék halál,vagy restart... -
betegphiu
senior tag
válasz
hardtechno92 #7610 üzenetére
akkor még egy alaplapi bois frissítést javasolok,aztán ha akkor sem,akkor felejtsd el.sajnos nem mindegyik tudja ezt. az enyém is csak 3 magon megy..
-
betegphiu
senior tag
válasz
hardtechno92 #7608 üzenetére
miután beállítottad a per core-t,utána leáll a gép.aztán újraindul.elvileg utána ha rámész a per core-ra,akkor ott lesznek a magok külön.
-
betegphiu
senior tag
válasz
hardtechno92 #7605 üzenetére
ne autóra rakd,próbáld 3maggal. Ki kell szűprni a hibás magot. Per core,restart ilyenkor ilyesztően áll le a gép,de 3mp múlva újra indul. Akkor próbáld 0-1-2, v. 0-1-3 magokkal. Ritka a stabil 4 magos unlock..
-
betegphiu
senior tag
válasz
brendonka23 #7600 üzenetére
neked is jó napot!
menjél le a pincébe,nyisd ki a búzazsák száját és máris feloldottad a magot.. -
betegphiu
senior tag
a 65fok nem gáz még,ha tényleg az a vége.persze,ha 1 perc alatt eléri,akkor valszeg tovább is megy. Nekem az ekl hűtővel 4 maggal 10% os húzással 10 perc alatt eléri a 60-62 fokot prime alatt,de tovább nem emelkedik.és ugye elvileg a prime terhelésénél nem igazán van nagyobb felhasználói szinten. Mindenesetre magosítani nem szabad gyári hűtővel !
-
betegphiu
senior tag
válasz
independence #7556 üzenetére
prime95 a neked való program ! Azt engedd rá 1órára,zúzza mind a 4 magot. a 40 fok tökéletes alapon. Nem tudom milyen a hűtésed,de jó hűtéssel,4 magosítva 65 fok fölé nem nagyon szabadna mennie. 70-nél állítsd le a tesztet... Ugyanakkor nekem is megy a prime 1 órát hiba nélkül,de utána ha mást csinálok,kifagy a gép,kékhalál stb.. Szóval konvertálj filmet,tömöríts, hallgas zenét,netezz egyszerre és ha ezalatt sem lesz hiba,akkor megjöttünk! Hőfokra figyelj nagyon! Ha instabil,lehet neki feszt adni,de az 1,4 et azért már ne erőltesd!
-
-
betegphiu
senior tag
hali!
nem értem miért lehet ez.megy 4 magon stabilan 3500Mhz-en 1,375 V al.(alap
feszen is viszi)
25 percig rajta volt a prime95 : 0 hiba,0 figyelmeztetés. max hőfok 56 celsius.
utána elindítom a 3d markot és kifagy a gép.restart 3d mark,kék halál..
nem értem én.prime elvileg megzúzza rendesen.
először tápra gondoltam,ki lett cserélve de így sem megy,pedig ez elég feszt ad a gépigényhez..
valakinek ötlete,vagy tapasztalata? -
betegphiu
senior tag
sziasztok . Phenom2 x2 550be procim van. 3 magon járatom 3600mhzen. H a 4. Magot bekapcsolom,fél óra prime95 után sem talál hibát, viszont 3dmarkban 5perc után nyenyó... Valakinek ötlete?
A másik. Biosban a sokmagosításnál mi az a Value 2% ?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest