Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
pocok74
üzenetére
Namost elvileg nem nagyon kéne 60 felett lennie, Joker1220 processzora egy alkalmi teszt volt, hogy mennyit megy max. az adott tesztgépben, de rossz szellőzésű házban, gyári hűtővel. A saját processzorom erejéből kicsit visszavettem, elég a 3700MHz 1.35V-on, így 56 fokos kupakhővel terhelés mellett. Másik topicban írták nekem, hogy sok az 58, de én örülök, hogy csak ennyi, nekem a C2-es B50-esem mindig 62-65 fok körül volt. Hibázni nem hibázott, másfél éve remekül működik. De ez a B60-as kicsit jobb, megérte váltani
. Ha lesz pénzem, akkor veszek valami jófajta Be Quiet hűtőt, addig jó lesz az X4-es gyári hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Ha lesz pénzem, akkor veszek valami jófajta Be Quiet hűtőt, addig jó lesz az X4-es gyári hűtő.