Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simo9555
tag
Az a baj, hogy magával a Carrizo alapú gépekkel van gond, vagy legalábbis nincs rendes driver support hozzá.
Sokat kellett vesződnöm ahhoz, hogy az A10-8700P normálisan működjön, és ha ezt egy átlagosabb usernek kell megoldani, aki még sosem tett fel windows sem, az mindjárt elküldi a gépet melegebb éghajlatra. Az én esetemben a HP oldaláról letöltött driverrel sem működött megfelelően, pedig a gyártónak illene olyan drivert közzétenni amivel rendesen működik a gép. Persze aki csak irodai munkára akarja használni, annak lehet hogy tökéletesen megfelel úgy is a gép, hogy nincs fent 100% jól a driver, mivel különbséget főként játékoknál tapasztaltam.
Én a gépemmel kapcsolatban még arra leszek kíváncsi, hogy jelenleg single channelben fut a ramom, holnap pakolok bele még egy modult, és az mennyit fog dobni az APU teljesítményén, mert sajnos azt vettem észre, hogy többnyire vagy 1x8gb, vagy 1x4 gb ramot tesznek a gépekbe gyárilag, ami által megfojtják az APU teljesítményét.
Egyébként azon az áron amin árulják, szerintem megéri megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest