Hirdetés
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Egyebkent nem igazan ertem ezt az AMD vs. Intel harcot. Majd az osszes hazai forumon megy ez az ''enyem jobb'' stilusu harc. Mindket gyartonak voltak jo es rossz pillanatai. Az, hogy most az AMD ar/teljesitmeny viszonyban jobb, illetve azonos aru CPU-k eseteben teljesitmenyben is...nos ez mindenki szamara elonyos kellene legyen. Igy van piaci verseny, az arak sem szaladhatnak az egbe, a gyartok ra vannak kenyszeritve a fejlesztesre.
Nem ertem, hogy mitol lesz valaki valamelyik oldalnak annyira rabja, hogy ilyen hozzaallast tanusitsanak (akinek nem inge ugye...). Aki megengedheti maganak az vegye a jobbat, aki pedig nem, annak nem kellene fikaznia a masik oldalt, csak azert mert az jobb, viszont O maga nem engedheti meg maganak. Szerintem semmi ertelme elkoteleznie valakinek magat az egyik oldalon ''csak azert, mert''. En sem leszek szivbajos AMD-re atterni, de ha az Intel idokozben valami hasznalhatobbat hoz ki, akkor meg arra fogok valtani. Ez mar csak igy megy. De ettol meg nem szolom le egyik oldalt sem.
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest