Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wiz Khalifa

veterán

Sziasztok!

Felmerült bennem hogy kéne egy letöltőgépet és multimédia gépet csinálni. Ami relatíve olcsó. Na most én eredetileg 775-öt akartam volna mivel ahoz van itthon pár cucc így 10k-ból kijöttem volna. De az ötletet el kellett napolnom mivel a BIOS nem kezeli a 3TB-s HDD-t. Mivel a gépben az lenne adatnak. És egy 320GB-os laptop HDD rendszernek.

Találtam egy olyan lapot ami az alábbi névre hallgat. ASRock E350M1

Sajna őt nem úszom meg 10k-ból mert annyi maga a lap. És akkor mellé még 2GB ram meg egy paneltáp is jó lenne. Házat építek magam hozzá az nem baj.

A kérdésem az volna hogy nagyon hangos a gyári venit? Lényegébe a gép az nem lenne használva csak letöltésre és hálózaton keresztül elérésre ugyanis pl arról futna a film, stb... A gép maga nem is lenne monitorra sem kötve ha szükség van benne (a rendszerben) turkálni mert van egy nagyon faja progi amivel Offline tudom kezelni a gépet böngészőből helyi hálózaton. Vagy neten keresztül akár Miami-ból. :DDD

A gép így állna fel hardverileg:
    - ASRock E350M1
    - 1x2GB DDR3 ram (szerintem 1333MHz)
    - 1x HGST 320GB 2.5 Sata2 HDD (System)
    - 1x WD Purple 3TB Sata3 HDD (Data)
    - Paneltáp
    - Barkácsolt fa ház szépen

Érdemes lecserélni ezek fényében a ventit vagy nem érdemes vele szórakozni mert nem hangos?

Köszönöm előre is mindenkinek a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák