Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
zolikaDB #5870 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen procim van (2400+), csak más alaplappal. A lapom egy ASUS A7N8X-XEz a rendszer még nagyon sok mindenre jó. Például tökéletesen viszi a 720p-s HD filmeket illetve képes elég komoly játékok futtatására is egy erősebb videokártya mellett.
Nekem egy Geforce 7600 GS-el van párban és gond nélkül mennek a Source motorral hajtott játékok maximum grafikán. Doom 3 és FarCry sem jelnt gondot magas részletességgel.Szóval még bőven nem való a kukába.
-
(Bundás)
addikt
válasz
zolikaDB #5870 üzenetére
V7N8-as Asus lapról nem hallottam még, amúgy attól függ mire kell és mennyiért adják. Régebbi játékokkal még el lehet lenni vele, persze VGA se árt. Ha nem ingyé adják akkor hasonló árakban már 939-es rendszereket lehet kapni, szinte...
(#5873) boliver: A lapod VIA chipsetes ezért az FSB-vel bonyolultabb a húzás, szorzó állítás megy-e? Amúgy magtól és szerencsétől függ a húzás, kérdés egyáltalán minek, milyen VGA mellé, milyen CPU hűtőd van?
(#5874) 111111: olvassska vissza igen, de nem ebben a topikban, keresőbe X2-es szócska a fórumokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Myth: Wukong
- Nintendo Switch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- További aktív témák...
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest