- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Templomegere #58 üzenetére
Igen, ez (volt) a címem. Nini, erre is tekeregsz Demeter?
-
MC Pite
veterán
Üdv!
Hétfő de. akkor fel tudod adni, ahogy beszéltük? Hétfőn már viszik a procimat, és nem szertenék sok gépállást, neki kell álnom szerdára 2óra php-t behozni... -
MC Pite
veterán
válasz
Templomegere #41 üzenetére
Gondolom a tesója is ~ kéne menjem...
-
MC Pite
veterán
Privi, teló ment
up -
MC Pite
veterán
Hogy a procinak mennyi a vége 1 lapban, az lap (gyártó, típus) függő, nem chipset. K8T890nek 300 felett sincsenek elvi fenntartásai az fsb tekerése ellen (már a K8T800nak sem volt), úgyhogy ezzel nem lesz probléma. Nálam úgyis a fesz lesz a limit. 310es fsbvel meg már tesztelve volt az A8V-E Deluxom, stabil ofkursz.
Mi az hogy vok-e HWSW-n is?Ide is csak azért jöttem, mert szóltak ismerősök msnen... fél óra múlva mástól meg azt kaptam meg msnen mástól, hogy látja már hajtok Templomeger procijára... Szóval szerencsére ismerősök nézik ph-t, én 98%ban HWSW-s vok
.
-
MC Pite
veterán
válasz
Overlocker #19 üzenetére
Igen, igen, vedd csak meg!
-
MC Pite
veterán
Mester, akkor állom a proci igényt még, és a srác aki venné tőlem, ha em adom el holnap, akkor elrakatja az aquában... Tehát holnap de-ig jó lenne tudni, hogy enyém lesz-e...
-
MC Pite
veterán
Nem,nem, a lap nem kell. Nekem nforce soha többet...
-
MC Pite
veterán
Nekem 310en még tudom hogy az... viszont mintha cak 1,56V-ot tudnék max adni. Elméletileg 1,75öt, csak gyakorlatilag mintha ennyi lett volna. Vagy maxot nem adtam még neki? Nem tudom...
De megoldanám
Még a lapot is el tudnám adni, és akkor AX8at vennénk, megnyúznám az A8V-E Deluxommal is, az AX8al is, és a kevésbé kraftos menne a vevőmnek. Neki elég a gyárihoz képest+700Mhz is... -
MC Pite
veterán
1,6V 9×312. Kb erre számítottam. 1,6felé nem emelem... Legalább megmarad benn a szokásos tartalék.
Engem még érdekel. A héten lenne vevő a mostani procimra, én meg megvenném tőled.
Gondolom a régi 1-2 boltolás prioritása az egész cuccot egyben vivő prioritása alatt van... -
MC Pite
veterán
Ahoj!
up
Ha mennek külön a cuccok, akkor a procira (már-már szokásosan) beneveznék.
Milyen feszen megy 2,8-2,9et? 1,6körül? Mert annál többet nem fogok neki adni, bármilyen kraftos is a hűtésem.
Már pár embernek meghalt a sok fesz miatt, vízzel hűtve is. (A mostani hűtésem full passzívan 3000+Venice 1,48V@2500 24 primeolva 37°. Érdekes hogy a víz 43°os, de a proc csak 37°. Aktívan(2×12cm@5V@Kamaz fűtőtest) a víz is 36°, proci is 36°. Ja, a körben van egy X800GT is.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest