Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Templomegere
üzenetére
Igen, ez (volt) a címem. Nini, erre is tekeregsz Demeter?
-
MC Pite
veterán
Üdv!
Hétfő de. akkor fel tudod adni, ahogy beszéltük? Hétfőn már viszik a procimat, és nem szertenék sok gépállást, neki kell álnom szerdára 2óra php-t behozni...
-
MC Pite
veterán
válasz
Templomegere
üzenetére
Gondolom a tesója is ~ kéne menjem...
-
MC Pite
veterán
Privi, teló ment

up -
MC Pite
veterán
Hogy a procinak mennyi a vége 1 lapban, az lap (gyártó, típus) függő, nem chipset. K8T890nek 300 felett sincsenek elvi fenntartásai az fsb tekerése ellen (már a K8T800nak sem volt), úgyhogy ezzel nem lesz probléma. Nálam úgyis a fesz lesz a limit. 310es fsbvel meg már tesztelve volt az A8V-E Deluxom, stabil ofkursz.
Mi az hogy vok-e HWSW-n is?
Ide is csak azért jöttem, mert szóltak ismerősök msnen... fél óra múlva mástól meg azt kaptam meg msnen mástól, hogy látja már hajtok Templomeger procijára... Szóval szerencsére ismerősök nézik ph-t, én 98%ban HWSW-s vok
. -
MC Pite
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Igen, igen, vedd csak meg!
-
MC Pite
veterán
Mester, akkor állom a proci igényt még, és a srác aki venné tőlem, ha em adom el holnap, akkor elrakatja az aquában... Tehát holnap de-ig jó lenne tudni, hogy enyém lesz-e...
-
MC Pite
veterán
Nem,nem, a lap nem kell. Nekem nforce soha többet...
-
MC Pite
veterán
Nekem 310en még tudom hogy az... viszont mintha cak 1,56V-ot tudnék max adni. Elméletileg 1,75öt, csak gyakorlatilag mintha ennyi lett volna. Vagy maxot nem adtam még neki? Nem tudom...
De megoldanám
Még a lapot is el tudnám adni, és akkor AX8at vennénk, megnyúznám az A8V-E Deluxommal is, az AX8al is, és a kevésbé kraftos menne a vevőmnek. Neki elég a gyárihoz képest+700Mhz is...
-
MC Pite
veterán
1,6V 9×312. Kb erre számítottam. 1,6felé nem emelem... Legalább megmarad benn a szokásos tartalék.
Engem még érdekel. A héten lenne vevő a mostani procimra, én meg megvenném tőled.
Gondolom a régi 1-2 boltolás prioritása az egész cuccot egyben vivő prioritása alatt van... -
MC Pite
veterán
Ahoj!
up
Ha mennek külön a cuccok, akkor a procira (már-már szokásosan
) beneveznék.
Milyen feszen megy 2,8-2,9et? 1,6körül? Mert annál többet nem fogok neki adni, bármilyen kraftos is a hűtésem.
Már pár embernek meghalt a sok fesz miatt, vízzel hűtve is. (A mostani hűtésem full passzívan 3000+Venice 1,48V@2500 24 primeolva 37°. Érdekes hogy a víz 43°os, de a proc csak 37°. Aktívan(2×12cm@5V@Kamaz fűtőtest) a víz is 36°, proci is 36°. Ja, a körben van egy X800GT is.
Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 11
- Senki sem töröl ennél jobban
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Villanyszerelés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ide is csak azért jöttem, mert szóltak ismerősök msnen... fél óra múlva mástól meg azt kaptam meg msnen mástól, hogy látja már hajtok Templomeger procijára... Szóval szerencsére ismerősök nézik ph-t, én 98%ban HWSW-s vok
.