Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz #24650752 #3905 üzenetére

Biztos nem egy bajnokok ezek az alaplapra integrált RAID vezérlők, de már 10 éve használok ilyeneket, eddig otthoni használatra tökéletesen megfeleltek. Korábban volt olyan is, hogy használtam az alaplapi chipset RAID vezérlőjét is, meg az integráltat is, és egyszerre volt RAID1 2 diszkkel meg RAID0 2 diszkkel. Nem egy NASA-t kiszolgáló szerver ez, hogy 100 ezerért vegyek bele RAID kártyát... :)

Miután lebontottam a RAID-et, megnéztem single drive-ként a merevlemezeket egyenként, 100%-os kondíciójú mindkettő. Ami furcsaság volt, hogy az egyiknél ki volt kapcsolva a write cache, emiatt sokkal lassabban írt. Ezt most bekapcsoltam. De hogy ki vagy mi kapcsolta ki, az rejtély. Szüleim nem lehettek, mert a RAID menedzser szoftvert lejelszavaztam, hogy ne nyúlkáljon hozzá senki se. Újabb X-Akta. :O

A cicergést majd megnézem, de amúgy nem zavaró. Pláne, hogy nem az én gépem, hanem faternak raktam össze, ő úgysem hallja. ;]

A turbo-mode speed-et is megnézem majd, köszi a tippet!

Ja, és mediumon 26-30 FPS-sel viszi a Far Cry 3-at, azért ez elképesztő egy prociba integrált videokaritól.

Új hozzászólás Aktív témák