Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
BlueAthlon #9899 üzenetére
A régi gépemen ilyen hibajelenséget nem tapasztaltam. Számtalan alkalommal előfordult, hogy elsődleges kijelzőn DSUB-on neteztem, az asszonynak másodlagos kiterjesztett HDMI-n lapostv-n pedig általában valami csöpögős-romantikus filmet elindítottam 720p/1080p-n, de nem volt gond sem a lejátszással, sem a firefoxal.
Ezen a gépen idáig még nem jutottam, elsődleges kijelzőn csak általam indított torrent meg persze a rendszer háttérben futtatott folyamatai (monitor is kikapcsolva), és másodlagos kiterjesztett képernyőre lejátszóprogram áthúzva és azon megtekintve a film. De a hiba már így is megfigyelhető.
Alapvetően az a baj, hogy az említett hibát kizárólag filmnézéssel tudom előidézni, így az ajánlott lehetséges megoldásokat csak hosszú idő alatt tudom letesztelni. Minden filmnél egy lehetséges opció, így a hiba feltárása el fog tartani egy darabig... A következő filmnél megpróbálkozom azzal, hogy BIOS-ba mindent visszaállítok alapértékre, és a lejátszó programban a dxva-t kikapcsolom.
-
katt777
félisten
válasz
BlueAthlon #9899 üzenetére
Miért is kell háttérben fölösleges progikat futtatni?
Vartanus: F2A85X Extreme 4, már írtam. Sajna csak 4 fázis, benéztem a megrendelésnél. Sokat mondjuk nem zavar be, csak 8 jobb lett volna (Xt. 6)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kés topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest