Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vartanus

őstag

válasz martonx #9836 üzenetére

Én azért vettem K-s procit mert nem vagyok korlátozva,nekem egy gépnél igen fontos tényező a minél nagyobb szabadság és későbbi bővíthetőség/fejleszthetőség:)
    A mindenből drágább dolgommal tovább is fogom bírni,a konfig fogyasztása is jobb lesz,nem kell félnem mikor durran el valami. Tuning nem túl lihegős szerintem,ha alap feszültségeken is jócskán tudok emelni a ferkvenciákon,akkor az ingyen teljesítmény, és nem 10%-ot nyertem a tuninggal 30fpsből lett stabil 47fps....és eléggé érezhető mondjuk a játékok alatt de mondjuk a handbrake videó dekódolásnál vagy mikor zenéket tömörítek,mert én dolgozom is a géppel,persze most nyáron főleg játék:)

Kb 2-3óra alatt belőttem a gépet,én is szeretem csinálni,de a kedvedért ha gondolod lemérek neked pár banch-et a 6700-asod szintjén meg az én 5800K tuningnál,és még azt sem mondhatod hogy a non K-s procid olcsóbb mint a K-s mert néha még drágább is,szóval én nem értelek téged,de részemről is lezártam csak mégy egy reakciót azért mindenképp kívántam tenni.

• IreN!CuS

addikt

válasz martonx #9836 üzenetére

Vicces amit írsz.

1 : szeretek pöcsölni a BIOS-ban kipróbálni mi merre hogyan. Ez az indok már önmagában elég nekem .
    2 : Az adatlapomon lévő gép 2007-es , szerinted mennyit hozott 2.66 helyet a 3.6 nem 10 százalékot segítek , de menne 3.8 körül is de nem teljesen okés már a dolog ott . Vga-n is volt egy időben játékok alatt tuning -elég sok otthonról megtudom mondani -de arra már nem emlékszem fejből , de nem! 10 százalékot hozott fpsben ;]
    3 Mivel ez is min. 3-4 évre lesz nem fogom a legolcsóbb dolgokat megvenni , inkább veszek egy fokkal -jobb esetben- minőségibb alkatrészeket.Anno ha hallgattam volna a srácokra biztos 800-as ramokat vettem volna és járattam volna 1000+ on , biztos élne még mai :)

Úgyhogy igen megértettem neked jó mindenből a kisebb/gyengébb meg jó úgy ahogy van , másnak is biztos tök jó nekem nem és mivel én veszem az én dolgom ennyi :)

(#9838) martonx Már a legelején ott volt a halkság téma.

Új hozzászólás Aktív témák