- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
martonx #9836 üzenetére
Én azért vettem K-s procit mert nem vagyok korlátozva,nekem egy gépnél igen fontos tényező a minél nagyobb szabadság és későbbi bővíthetőség/fejleszthetőség
A mindenből drágább dolgommal tovább is fogom bírni,a konfig fogyasztása is jobb lesz,nem kell félnem mikor durran el valami. Tuning nem túl lihegős szerintem,ha alap feszültségeken is jócskán tudok emelni a ferkvenciákon,akkor az ingyen teljesítmény, és nem 10%-ot nyertem a tuninggal 30fpsből lett stabil 47fps....és eléggé érezhető mondjuk a játékok alatt de mondjuk a handbrake videó dekódolásnál vagy mikor zenéket tömörítek,mert én dolgozom is a géppel,persze most nyáron főleg játékKb 2-3óra alatt belőttem a gépet,én is szeretem csinálni,de a kedvedért ha gondolod lemérek neked pár banch-et a 6700-asod szintjén meg az én 5800K tuningnál,és még azt sem mondhatod hogy a non K-s procid olcsóbb mint a K-s mert néha még drágább is,szóval én nem értelek téged,de részemről is lezártam csak mégy egy reakciót azért mindenképp kívántam tenni.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
martonx #9836 üzenetére
Vicces amit írsz.
1 : szeretek pöcsölni a BIOS-ban kipróbálni mi merre hogyan. Ez az indok már önmagában elég nekem .
2 : Az adatlapomon lévő gép 2007-es , szerinted mennyit hozott 2.66 helyet a 3.6 nem 10 százalékot segítek , de menne 3.8 körül is de nem teljesen okés már a dolog ott . Vga-n is volt egy időben játékok alatt tuning -elég sok otthonról megtudom mondani -de arra már nem emlékszem fejből , de nem! 10 százalékot hozott fpsben
3 Mivel ez is min. 3-4 évre lesz nem fogom a legolcsóbb dolgokat megvenni , inkább veszek egy fokkal -jobb esetben- minőségibb alkatrészeket.Anno ha hallgattam volna a srácokra biztos 800-as ramokat vettem volna és járattam volna 1000+ on , biztos élne még maiÚgyhogy igen megértettem neked jó mindenből a kisebb/gyengébb meg jó úgy ahogy van , másnak is biztos tök jó nekem nem és mivel én veszem az én dolgom ennyi
(#9838) martonx Már a legelején ott volt a halkság téma.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest