Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atti_2010

nagyúr

válasz stratova #7610 üzenetére

Fogyasztásban álltálában az MSI lapok jönnek ki győztesen ezt bizonyítja a PH FM2 teszt is úgy -10W lehet venni ami nem olyan rengeteg de ha már a fogyasztás jött szóba akkor bizony számít.

• katt777

félisten

válasz stratova #7610 üzenetére

Ezek szerint azért érthető, hogy mit és miért kérdeztem. Sajnálom, ha valaki azt, hogy megírom az Inteles értékeket összehasonlítás végett, szurkálódásnak véli.
    A honlapomon (Hardver) megtalálod a teljes tuning-táblázatot 3.3-4.6GHz-ig (képmentések is vannak a tesztekről, ha végig akarod bogarászni esetleg), amelyet útmutatásként készítettem más Core i K-s procis kollégáknak, de nem linkelem be ide, mert megint én lennék a gonosz inteles. :( Egyszerűen csak szeretném tudni, hogyan megy ez Trinity-fronton, amelynek, akárhány tesztet láttam, magasabb fesz kell az Intelnél, ergo kevés eséllyel fogyaszt kevesebbet. Ha tudsz ilyen táblázatot, megköszönném a linket.

attiLANte: Nem vagyok csalódott, és nem egyediek az igényeim sem, csak kisebbségiek. ;) Sosem voltam AMD ellenes, és ha nem tartanám valamire valónak a Trinity-t, be sem néztem volna ide. Pl. annak is utánanéztem, hogy a gyakorlatban az A10 távolról sincs olyan messze az i5-öktől, amilyennek a tesztekre gyúrt mérésekben látszik, ha jól emlékszem kb. 25%-os lemaradásban volt 2600K-val szemben (no tuning).

Vartanus: Stratova-nak köszönhetően már tudom, mi a háklija a VMVP-nek az AMD-vel. Remélhetőleg nV kártyával ez nem jön elő, ugyanis, ha jól értettem a németet, az AMD VGA zero power módja okozza, de ezt vsz. nem fogom ebből a topicból megtudni. :)

Új hozzászólás Aktív témák