Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attiati
üzenetére
Hát a SATA kábelt és a tápkábelt nem árt rádugni, ugyanis se nem gondolatolvasó a gép, hogy kapcsolatot teremtsen a HDD-vel, sem a HDD nem képes áram nélkül működni...
De nem a frissítés közben, hanem még előtte. Tehát le se csatlakoztasd a gépről, ill. a tápról sem. SATA HDD-nél tudtommal nincsen jumperelés, ám azt olvastam, hogy elvileg az alaplap SATA0-ás portjára kellene dugni, mert az a master, de én nem dugtam oda és sikerült így is.
Jaja, nekem is előző gépemben (C2D konfig) semmi baja nem volt, szóval furcsának találtam, hogy a HDD pont akkor mondta be az unalmast, amikor gépet cserélek...
Nekem a HDSentinel hibátlannak találta a vinyót (mert hiszen az is), így én mindenre gyanakodtam kezdetben, csak magára a HDD-re nem. De most már a végére jártam a dolognak, mint Derrick.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De nem a frissítés közben, hanem még előtte. Tehát le se csatlakoztasd a gépről, ill. a tápról sem. SATA HDD-nél tudtommal nincsen jumperelés, ám azt olvastam, hogy elvileg az alaplap SATA0-ás portjára kellene dugni, mert az a master, de én nem dugtam oda és sikerült így is.