Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz patomi #13670 üzenetére

Én nem tudom elhinni ezt a Kaveri teljesítményt, főleg, hogy távolról sem csupán 15%-kal jobb.

frescho: Játékkal kapcsolatban mindig min FPS-t nézünk.

Miért nem? :F A játék nem hagyja? Akkor szar, nem kell vele játszani. ;) Az ellenség elpusztításának mindig a leghatékonyabb módja a legcélszerűbb. Ha meglövöd puskával, még veszélyt jelenthet, páncélököllel ilyen veszély nem áll fenn. :DDD

patomi: Az 56°C körüli CPU-hő már simán jelenthet 70°C körüli magokat, az nem annyira jó.

Stonerice: Akkor ez azt jelenti, hogy a Kaveri csak ennyit tud? Mert akkor is érdemesebb a 4.8GHz-es Richi mellett maradni. 3.5-ös teszt teljesen érdektelen. :(((

TaylorXIII: A bégén úgyis kiderül, hogy max néhány %-kal erősebb, 5800-6800 között sincs sok különbség, max. az órajelek miatt.

Vartanus: Az i5 2500K-m is jobb volt a Richinél, kötve hiszem, hogy egy Kaveri akárcsak remélhetne is beérni 4670K-t.

bendeguz76: Nekem az AsRock FM2A85X Extreme 4 bevált, kapsz 88X-ben is. 4.8-on lazán viszi a procit, IGP 1087MHz-ig megy. 2133MHz-es RAM-ok ajánlottak. Ha zavar, hogy az AsRock-nak nincs kifinomult hűtésszabályozása, akkor mindenképpen ASUS, hasonló árban jobb a GB-nál.

másik: Látatlanban 100%-ra tippelek, ha nem idióta a user. :DDD

Szaby59: Max. multiban lehet kevés, de attól még tudsz játszani, hogy nem megy 100%-on a VGA, nem szűnik meg a játszhatóság némi CPU-limittel.

kopidoo: Ezekben is, látatlanban 100%. :P

Razermazer: ASUS

• stratova

veterán

válasz patomi #13670 üzenetére

Egyébként nekem ez az 547 is már-már túlontúl optimista :) Nem nagyon fér a fejembe, mivel lehetett ilyen magasra tornászni a pontszámot.
    Ehhez nagyon jó RAM és NB kellene ilyen órajel mellett is. Így ez a grafikon sem készpénz, inkább csak a feltételezhetően jó tuningolhatóságot akartam vele jelezni.

Új hozzászólás Aktív témák