- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
válasz
maxmanus #1199 üzenetére
Szia!
Ha nem veszed tolakodásnak, nemrég vettem egy házat és szerintem nagyon jó ár/érték arányban van. Ennél olcsóbb alsó tápos házat nem igen lehet venni. Kábel menedzsment is van meg még pár extra, aminél szerintem nem kell több
Mellé ezt a tápot választottam, nem igazán akartam többet rá szánni, és azt mondták a boltba, hogy ezek a tápok is teszik rendesen a dolgukat.
Így olyan 14-ből kis is jöttem, és egyáltalán nem bántam meg...
-
timarsandor
csendes tag
válasz
maxmanus #1199 üzenetére
Szia!
Az FSP márkájú tápokat merem ajánlani, mivel egészen jó árban vannak szerintem és nagyon ritka kivételektől eltekintve nem kell féltened a géped onnantól tápmeghibásodástól való károsodástól...Amiket eddig próbáltam FSP-ből és teljesen jól kielégítették az igényeimet (valamint természetesen nem volt velük gond):
Gigabyte SuperB 460W (FSP-belű táp átmatricázva, 400-as inkább, de nekem egy Athlon II X4-es, 100-130W TDP-jű videokártyás, több HDD-s, több ODD-s, külön hangkártyás konfigot szépen kiszolgált évekig...)
És akkor, ami most van és szerintem még jópár évig lesz:
FSP AU-400 (Aurum 400W) Ez messze a legjobb, de a legdrágább is közülük... Viszont nagyon magas hatásfokú, nagyon csendes, sok (5) év garanciás... De több, mint kétszerese az ára a 350-esnek, ami ráadásul már kihalófélben van...
Ami manapság még jó ár/érték arányú FSP és jókat hallottam róla, az a Hexa széria.
Szóval lehet, hogy szép a ház, amiben a bizonytalan típusú Cooler Master-táp van, de érdemes a tápon nem spórolni! ShellKretor kolléga tesztjei hatására vásároltam a házamat, tőle érdemes abban a tekintetben segítséget kérni! (Természetesen az ízlés sérthetetlen, de ne a beépített táp alapján dönts egy ház mellett, mert később bánhatod, ha véletlenül rájönne a dögölhetnék...)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazon Kindle
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest