Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Nos, nemtudom elértem-e valamit, elmondom miket csináltam :
1. Levettem a bordáról a TT ventit, és feltettem Beni Spire-jét. Ez fixen 2600-on pörög, valamivel csendesebb, mint a TT volt (és nem világit
)
Ennek gyak semmi hatása nem lett. Némi üzemidö (15 perc) és egy kis terhelés (3dmark, pi calculátor) után ugyanúgy 60-65 között volt a 100% terheléskor a proci, és 50-52-re esett vissza 0-án.
2. Levettem a vcore feszt 1.50 v -ra. Na, ez dobott a dolgon. Mostmár 57 fok fölé nemmegy egy istennek sem. Terhelés nélkül pedig 42.
Mindez felrakott gépoldallal. Ha leveszem az oldalát, akkor minden számból levonhattok 3-4 fokot.
Ugyanakkor észrevettem, hogy a Ti4200 hátulja kib. forró. Ezenis max 3-4 mp-ig tudom rajtatartani az ujjam. A másikoldalon gyári (abit) hütö van, szépen forog is. Normális, hogy ezexerint ezis 60 fok körüli?
Illetve :
- létezik ugyanilyen (spire whisperrockIV) halk, de nagyobb légszállitású venti? (gondolom ez sokat dobna még a dolgon)
- vegyem méglejjebb a vcore-t?
- létezik olyan hütö, amit a mobilrack (már rég üres) helyére betennék, és az innen elölröl szippantaná a levegőt, és tolná be hátra, pont a proci tetejére, ill a videókártya hátoldalára?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)