Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

Nos, nemtudom elértem-e valamit, elmondom miket csináltam :

1. Levettem a bordáról a TT ventit, és feltettem Beni Spire-jét. Ez fixen 2600-on pörög, valamivel csendesebb, mint a TT volt (és nem világit :)) )

Ennek gyak semmi hatása nem lett. Némi üzemidö (15 perc) és egy kis terhelés (3dmark, pi calculátor) után ugyanúgy 60-65 között volt a 100% terheléskor a proci, és 50-52-re esett vissza 0-án.

2. Levettem a vcore feszt 1.50 v -ra. Na, ez dobott a dolgon. Mostmár 57 fok fölé nemmegy egy istennek sem. Terhelés nélkül pedig 42.

Mindez felrakott gépoldallal. Ha leveszem az oldalát, akkor minden számból levonhattok 3-4 fokot.

Ugyanakkor észrevettem, hogy a Ti4200 hátulja kib. forró. Ezenis max 3-4 mp-ig tudom rajtatartani az ujjam. A másikoldalon gyári (abit) hütö van, szépen forog is. Normális, hogy ezexerint ezis 60 fok körüli?

Illetve :
    - létezik ugyanilyen (spire whisperrockIV) halk, de nagyobb légszállitású venti? (gondolom ez sokat dobna még a dolgon)
    - vegyem méglejjebb a vcore-t?
    - létezik olyan hütö, amit a mobilrack (már rég üres) helyére betennék, és az innen elölröl szippantaná a levegőt, és tolná be hátra, pont a proci tetejére, ill a videókártya hátoldalára?

Új hozzászólás Aktív témák