Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
Hy all
ha jol értettem msi vga van benne?
erről vannak tapasztalataim sajnos. ugy tünik msi éknél mostanág elég sok gyárilag hibás cucc döcen le eddig 2 vga és 1 board al voltak nálam gondok röpke 3 hét alat. avga mind a 2 eswetben piszok lassú volt . ebből az 1ik semmiféle 3ds alkalmazást nem volt hajlandó elinditani 1* üen feket képernyő és anyi meg 1 bambi
a másik meg kb mint vodoo1 mind 2ö hibás volt atak helyatük másikat és azzal tökéletes ut 120 fps ;) én azt tanácsolom hogy probáld ki 1 másik gépben is a vgat ha ott is ez az eset áll fent akkort aszsem 1 értelmű
de lehet tényleg tök gáz vagyok ma és félre értettem és nem is msi vga van benne :)
Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest