- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spiky03
veterán
Köszi szépen!
Még agyalok, ohgy mi legyen.
Vegyek egy ilyet vagy tényleg cseréljem le a router pl egy ASUS RT-AX55-re, mert akkor már a hálózat is kapna egy kis updatet.
Mert a NASon is van gigabit LANon, azon kívűl még a mobilok meg a Stick tudná kihasználni a nagyobb routert. -
Joshi
titán
Amennyiben a videó fájl mérete max 4GB (FAT32), ugyanis a Fire Stick 4K nem támogatja se az NTFS, sem pedig az extFAT fájlrendszereket. Állítólag volt akinek működött az extFAT, de nekem a sima Fire Stick 4K nem látta.
Ja és mindenek előtt kell egy OTG kábel, mert a Stickeken csak microUSB csati van.
-
blakey
titán
Passzív HUB-al is működik, de nyilván jobb olyat beszerezni, ami "aktívvá" tehető. A HDD-n, a házon, azaz sok mindenen múlik.
#2977Joshi
Arról nem beszélve, hogy a Stick is inkább hálózati lejátszásra való, tehát hiába tudja, nem 100%-osan, NTFS nem működik, FAT32 meg korlátozott. Egyébként manapság már nem feltétlenül értem az USB-s lejátszás lényegét, mert szerintem minden olyan helyen, ahol van internet, ott egy USB is van, az meg elérhető a belső hálózatról, akár egy routerről is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest