Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
amikor 2018ban a gen2 stickemet kezdtem haszánálni, akkor pont fizikailag is ingáztam német és magyar terület közt. Ez okozott pár érdekességet
Például, hogy alapból németre ált talán a primevideóm (és úgy működött a felületes lejátszás is), de ahogy rákérdezett melyiket akarom használni és magyart választottam, attól kezdve ugyanúgy limitált volt. Aztán később jött elő a rejtett app, ami a basic sticken futna valsz amúgy.A 4k stick esetén a felületbe épített prime rész nekem sosem ment, a régiólimit miatt. Először az androidtv-s appot tettem fel rá, aztán megjelent a hivatalos appos is rajta, azóta azzal nézem a primeot. Próbáltam rakosgatni a régiót, de valsz magyar ip-ről nem lehet úgy átvarázsolni, mint amikor tényleg németeknél először bekapcsoltam a régit.
Én youtube-ot, netflixet és apk-ból a hbo go androidtv-t használom rajta. Meg persze a primevideót. Ja és most amúgy német prime membershipen maradtam (a közvetítő címe is megvan adva a fiókomban a magyaron kívül), talán egy euroval drágább. Még azért hagytam így, mert gondoltam hátha mást is lehet aktiválni (pl a prime games elvileg aktív. De a musichoz német bankkártyát kérne. Ja meg amikor a 4k sticket rendeltem, akkor a német belföldi szállításnál úgy ingyen volt a fuvar a közvetítőhöz.)
Ja és közben a régióm meg com-os (magyar oda tartozik), mert könyvvásárláshoz nem jó a német.#2091tomigonzo
"alatalaban hozza is rendelik a fiokunkhoz"
ez rendeléskor egy pipa, ami alapból be van kapcsolva. De odafigyelve ki lehet venni és akkor olyan független, mint a bolti dobozként vett készülék.#2092Ra3
hosszú távon annyi biztos, hogy a max-ra több év support járhat, mint a sima 4k-ra. Amúgy nagyon más különbség talán nincs a gyakorlatban (a technikai lépéseken kívül). Ha megkapná a 7es os-t a 4k is, akkor kb mindegy lenne, de így hogy kijött a max, lehet nem kapja meg. A 37 euros ár sem rossz. Nagy a kísértés, hogy rendeljek... de gondolom máskor is lesznek hasonló akciók, mert talán évente 3-4 alkalommal vannak. -
tomigonzo
aktív tag
en .de rol rendelem (Belgiumban elek, eddig ahogy irtam itt a stickrol blokkolva volt a prime- tvn ment), alatalaban hozza is rendelik a fiokunkhoz, ami a .com cimen tudok rendben tartani (ugyan azt az emailt hasznalom .com es .de eseteben -ez eleg nagy kaoszt bir okozni az amazonnal

de allitani semmit nem allitottam, a regebbi 4k stickeken ahogy azbest is irja egyszer csak aktiv lett a prime video (termesztesen van amazon prime hozza a nemet shophoz) az uj meg mar 'aktivan' erkezett, ellenben nem rendeltek hozza automatikusan az accountomhoz (elso bekapcsolaskor nem kerdezte, hogy akkor most ugye az en accountomhoz legyen aktivalava vagy masikhoz),akinek max-van: ahogy lentebb mar kerdeztem a fetured content Netflix app esetben pl mukodik?? (nekem nem -4k sticken megy)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Például, hogy alapból németre ált talán a primevideóm (és úgy működött a felületes lejátszás is), de ahogy rákérdezett melyiket akarom használni és magyart választottam, attól kezdve ugyanúgy limitált volt. Aztán később jött elő a rejtett app, ami a basic sticken futna valsz amúgy.

gyűrű