Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hát egyelőre nálam a Wi-Fi teljesítménye nem olyan meggyőző a 4K Max-nak (2.nd Gen).
Próbáltam ezzel a Speed Test-el (a Store-ból) és van amikor kicsivel 100Mbit fölött, de van amikor 40Mbit körül méri a letöltést. Gigabites stabil netem van, PC-ről, kábelen ugyan ez 900Mbit fölött szokott lenni. Persze nem is várok ennyit a Wi-Fi-től, de azt hittem a videókhoz "megnyugtató" 150-180Mbit az tutira meglesz vele. Nyilván a nagy bitrátás videók miatt aggódom ennyire.Valaki tudja, hogy az Ookla Speedtest-et hogyan lehet működésre bírni a Stick-en?
Letöltöttem innen és az X-Plore-al installáltam is, de a kezdőképernyőről nem jutok tovább, bármit nyomok a távon.Vagy tud valaki az Ookla-n kívül valami tuti megbízható internet Speed Testet, ami reálisan mér és működik is a Stick-en? Ti mit használtok erre?
(Azt szeretném főleg megtudni, hogy 2.4, vagy 5GHz-en jobb e nálam a sebessége.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gyűrű