Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt téma, de nem találtam hasonló bejegyzést.
A történet a következő: Novemberben kaptam az Amazontól 30 nap ingyenes kipróbálási lehetőséget, amit a lejárat előtt 2 nappal le is mondtam, hogy ne vonja le az éves 89€-t. Azt még hozzá kell tennem, hogy az ingyenes időszak alatt megnéztem, hogy milyen filmeket adnak a Prime videóknál, de rájöttem, hogy számomra az is felejtős. Szóval a lemondás után meg is kaptam a visszaigazoló email-t, hogy minden rendben, a Prime tagságom megszűnt. A fizető kártyám egy Wise digitális kártya volt, amit bent hagytam arra az esetre, ha még rendelnék valamit. Ma belépek a Wise app-ba és látom, hogy 8,99€-t le akart vonni a számlámról, mint havidíjat, de nem tudta, mert nem volt rajta pénz.
Tavaly ugyanezt eljátszották, arra hivatkozva, hogy nem a DE oldalon mondtam le, hanem a .COM oldalon és az nem hozzájuk tartozik. Felmentem a De végű oldalra és sikerült másodszorra végleg lemondanom. Most figyeltem és mindent a német nyelvű, DE végű oldalon intéztem. Úgy látszik sikertelenül. Ez egy olyan cég, hogy azt sem szabad elhinni, amit leírnak.
Azt gondoltam, hogy 1 év múlva már nem találkozok a gusztustalan üzletpolitikájukkal, de ezek szerint nem volt szerencsém.
Legközelebb inkább kifizetem a 3-6€ szállítási díjat, mintsem még 1x Prime tag legyek.
Nagyon ritkán rendelek az Amazonról, mert rengeteg a gusztustalan eladó, a sz@rnál is rosszabb minőségű áru (soxor drágább, mint máshol) és a vásárlóvédelem is (a visszajelzések alapján) egyre rosszabb.
Más is járt már hasonlóképpen? Mi volt a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest