- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Milyen videókártyát?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Hú de kihalt a topik.

Na a tegnapihoz update: DHL-hez hiába vittem, DHL-es vonalkód vagy partnertszám nélkül nem veszik át. Postán adtam fel, mert belefért levélként küldve (nem volt nagy és könnyű volt), így volt 2700Ft. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Közben a másik kettő Invoice értelmére is rájöttem. Elvileg azért adják, hogy ha olyan futárcéggel küldenéd vissza, ami elfogadja az ilyen jellegű számlát, akkor te ingyen feladhatod, mert a szállítási költséget az alapján majd az amazonnal rendezi a futárcég.
Na néztem és elvileg a DHL-nél működik ez a címzett fizet jellegű feladás. Ma megyek és ki is próbálom, hogy elfogadják e az Amazonos Invoice-t.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Megtaláltam közben. Itt írtak róla.
Tehát csak a két utolsó kell:
- Return Mailing Label (dobozra)
- Return Authorisation Label (dobozba) -
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok!
Most küldök először vissza csomagot amazonnak. Rossz terméket rendeltem véletlen (saját hibám). Kaptam egy rakás kinyomtatni valót és nem teljesen értem azokkal mit kell csinálni. Ha a leírást követem akkor a 4-ből 2-t a csomagra kell ragasztani, 1-et beletenni és 1-et átadni a "szállító cégnek", aki a szállítást intézi. Ez a gyakorlatban hogyan néz ki, mert a postán szerintem furcsán fognak nézni ha a kezükbe nyomom azt a papírt.
Illetve hogyan lehet a legolcsobban visszaküldeni Londonba egy csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest