- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem még várok, mert most néztem meg a múltkori rendelésem is az Amazontól amit a uk oldalon adtam le, németből jött és ugyan úgy néz ki a cím elrendezése mint a mostanin. Csak furcsállom, hogy nekem nem a normális DHL+MPL hozza ki, hanem eleve az osztrák postával jött. Meg az is, hogy Pest után szeged kötött ki és ott volt lényegében kettő nap alatt.
Amúgy nagyobb csomagokon rajta van a telefonszámom? (múltkor levélben jött fólián nem volt).
-
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Lehet, hogy megvan a hiba? Anno az Amazon.co.uk-re regisztráltam ezt a fiókot. Ott jól töltöttem ki az infókat. Viszont most nézem, hogy az Amazon.de-n üres a utca/házszám rész. Azt amit oda írtam a UK oldalon azt berakta a company name-hez, az utca/házszámot meg üresen hagyta. UK/US Amazonon jól van kitöltve az utca házszám rész...
-
negyven2
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Nos a felhívtam őket, de ilyen nyomonkövetési számon náluk nincs a rendszerbe semmi (simán 24 darab szám, ezt kaptam az osztrák postától). Igaz, hogy maga az eladó a Amazon EU S.a.r.L. és Prime-al vettem, de nem kértem hozzá Expressz kiszállítást. Lehet, hogy egy futárcég hozza?
-
negyven2
nagyúr
Most frissült az állapot, hogy a 19-re ígért rendelésem ma megérkezett a célállomásra és éppen kiszállítás alatt van.
Viszont én nem Szegeden lakom, hanem Orosházán, és ma semmi sem jött (csak a Telenor számla). Szegeden is van MPL központ? Vagy ezt esetleg más futár hozza? A post.at oldalán ott van az irányítószámom. (mellette meg zárójelben, hogy X360)
-
negyven2
nagyúr
Biztonság kedvéért azért rákérdezek, hogy ha amazon.de-röl rendelek akkor a Selected payment currency-t EUR-ra állítsam HUF helyet. Illetve gondolom a terméket ide az MPL hozza majd.
radi8tor: akkor jól emlékeztem, hogy így kell, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Fejhallgatós találkozó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár volt ennyire izgulnom. És köszi a tanácsokat.