Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem még várok, mert most néztem meg a múltkori rendelésem is az Amazontól amit a uk oldalon adtam le, németből jött és ugyan úgy néz ki a cím elrendezése mint a mostanin. Csak furcsállom, hogy nekem nem a normális DHL+MPL hozza ki, hanem eleve az osztrák postával jött. Meg az is, hogy Pest után szeged kötött ki és ott volt lényegében kettő nap alatt.
Amúgy nagyobb csomagokon rajta van a telefonszámom? (múltkor levélben jött fólián nem volt).
-
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Lehet, hogy megvan a hiba? Anno az Amazon.co.uk-re regisztráltam ezt a fiókot. Ott jól töltöttem ki az infókat. Viszont most nézem, hogy az Amazon.de-n üres a utca/házszám rész. Azt amit oda írtam a UK oldalon azt berakta a company name-hez, az utca/házszámot meg üresen hagyta. UK/US Amazonon jól van kitöltve az utca házszám rész...
-
negyven2
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Nos a felhívtam őket, de ilyen nyomonkövetési számon náluk nincs a rendszerbe semmi (simán 24 darab szám, ezt kaptam az osztrák postától). Igaz, hogy maga az eladó a Amazon EU S.a.r.L. és Prime-al vettem, de nem kértem hozzá Expressz kiszállítást. Lehet, hogy egy futárcég hozza?
-
negyven2
nagyúr
Most frissült az állapot, hogy a 19-re ígért rendelésem ma megérkezett a célállomásra és éppen kiszállítás alatt van.
Viszont én nem Szegeden lakom, hanem Orosházán, és ma semmi sem jött (csak a Telenor számla). Szegeden is van MPL központ? Vagy ezt esetleg más futár hozza? A post.at oldalán ott van az irányítószámom. (mellette meg zárójelben, hogy X360)
-
negyven2
nagyúr
Biztonság kedvéért azért rákérdezek, hogy ha amazon.de-röl rendelek akkor a Selected payment currency-t EUR-ra állítsam HUF helyet. Illetve gondolom a terméket ide az MPL hozza majd.
radi8tor: akkor jól emlékeztem, hogy így kell, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kár volt ennyire izgulnom. És köszi a tanácsokat.