Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicsiSuly
aktív tag
Ezek köcsögök. Nekem is tiltották a fiókomat írtam nemtudok képet küldeni, mert webkártya(otp) küldtem képernyőfotót, de nem volt elég. Azt irják ne csináljak új fiókot e-mailre meg nem válaszolnak. Vaki tud valami emailt ahova lehet nekik írni?
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem letiltották a fiókomat, mert első vásárlásom és webkártyával akartam fizetni. Írták küldjem el a kártya képét csak az utolsó 3 számjegy látszódjon. Ilyet nemtudtam küldeni, mert webkártya vagyis valamit tudtam. Azótase se email se semmi. Most buktam így á FireStick 4k+ot meg az akkomat is. Lehet valamit tenni? Pénzt nem vonták róla. Azt irták. Biztonsági intézkedés. Kittsebe akartam amazon box a rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest