Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
lumpy95
üzenetére
trackinget nem kaptál? amit amazon csomagol arra jár tracking, amit más arra nem, de az a postával jön, és a Magyar posta nem sieti el. nem kizárt hogy a postán áttudnád már venni , persze várhatsz is pár napot, nekem legutobb a postaládára tették társasházban nem is értem miért() telefon tok és nem amazon csomagolás, késöbb jött meg kb 6nappal mint azt az amazon irta. )
-
DonMaster
addikt
múltheti rendelésem.
10:50kor felad amazon.de-n mindegyik fullfiled by amazon csomagolás, expres delivery ami áfával együtt is 12euro volt pluszba az 50 felet. . következőnap 11:55kor jött a futár . UPS , trackingbol kiderült hogy angliábol jött. teljesen megvagyok elégedve, 320-ba számolta a FT-euro-t. Nálam továbbra is ajánlott az amazon.de rendelés de érdemes mindig fullfilled by amazon-osat akkor az amazon csomagol és rendezi és lesz tracking is.okosóra szíjak , üvegfolliák voltak. nem nagy csomag, de akkor is 25orán belül kihozták, angliábol, ezt még a sarki bolt se csinálja meg max a kajafutárok, de elektronikai cikk vagy más nem.
-
DonMaster
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Feladták ma
UPS futárral. és azt irja amazon.de oldalon juli 1 .
ha most megrendelem ujra akkor juni27-re expressel kihozzák, de nem expressel juli 1-re.most ez így egy max dátumot irt aztán megjön jövőhetén, vagy így szopat, vagy csak az ups futár ennyire lassú a német posta+expressone-hoz képest ?
ami kiderült, hogy hiába amazon.de és amazon.de töl a rendelés a feladás : Montelimar, FR
francia országból jön -
DonMaster
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
ezt necces mondanom, mert én express-sel kértem, az egészet, de mikor tovább lépet ott szét bontott 2 és 1 db-osra a rendelésemet, és ott már csak a 2 db-osnál engedte az express-t. a külön állonál semmi iylen opcio nem volt.
de akkor a lényeg, hogy legyek türelmes, legkésöbb kedden ha addig nem adják fel, akkor irhatok nekik hogy wtf? pénzt levonták, de küldés nuku.
köszi -
DonMaster
addikt
Hali
juni 18.-án 17:50körül rendeltem 3 eszközt: sd kártya 1 fényképező adapter és 1 akksitöltő akksikkal.
express delivery-vel.
sd kártya amazon-rol adapter egy német cégtöl,
nah most az amazon külön szedte a 3 cuccot, sd+adapter és töltő akksikkal.
az sd és adapter megjött kb 36orán belül. bár a számlán 21% áfa van ami a német és nem magyar , nem zavar csak gondoltam meg irom itt is.a nagyobb gondom az hogy az akksi töltő és akksik még uton sincsenek, [link] ez az, azt irja in stock és az amazon árulja nem más ha jol értelmeztem. ha in stock akkor miért nicns uton?
jah a pénzt levonta , várjak még ennél ha jól emlékszem nem ment az express delivery valszeg ezért szedte külön, de 24-25-ét irt szálitásra , csak, hogy még uton sincs, várjam meg a 24-25-öt ?aztán irjak nekik vagy van értelme most is rákérdezni, hogy mi van vele?amazon.de -röl van/volt a rendelés. és országunkban az express one szállította házhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest