Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Epson nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Fentebb láttam már valaki érdeklődött az amazon.de szállítási díjai felől. Régebben volt az, hogy 30 eur érték fölött Mo-ra is ingyenes volt a szállítás. Most viszont bármilyen csomagot rakok össze, méretre, súlyra, 10 eur a szállítás. Ez valamikor módosult és most már Mo-ra fixen van mindig szállítási költség?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Dyingsoul
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Meg is jött a csomagom, viszont egy számlát blokkot semmit nem tettek bele.... Ez normális? Ha már a magyar áfát teszik rá, azért szerettem volna látni róla valami bolt által lepecsételt papírt (direktben az Amazon árusította egyébként ráadásul új termékről beszélünk).
(#2629) iTzTiGeR: Nekem már az is új, hogy még a shippinget is nettóba írják rá és még azon is látnunk kell a csúfos áfát/adókat. Ez is nem tudom mikor jött divatba, én nem valószínű, hogy rendelek még egyszer bármit is amazonról, csak ha 50%-os akcióban van a termék mert szállítással és minden adóval együtt is jó ha 10-20% kedvezményünk lesz egy terméken mire az ideér.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez egyébként mióta van így? Mármint én réges-régen még vásároltam amazonról, akkor még nem volt olyan, hogy rákattintottam egy akcióra és több lesz az ára miután bejelentkeztem, mint ahogy most. Ennek én is kerestem az okát de aztán kiszámoltam és rájöttem nem lehet véletlen a 26.9999~%-os áfa miatt változott az ár bejelentkezés után, ahogy te is írtad.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Hoztam egy akciót: Logitech C920 webcamera 52%-os leértékelésben £45.96-ra jön ki hazai szállítással együtt.
Én most vettem, OTP deviza eladási árfolyamon 16.876 Ft-ra jött ki ami szerintem marhajó. (Én nagyon örülök neki mert sokat használom, hátha másnak is hasznára lesz az akció.) Akit érdekel siessen mert már csak 2.5 órán át tart!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Antik TV internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Temu
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 (98 HÓNAP GARANCIA)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi az infót!
Én most vettem, OTP deviza eladási árfolyamon 16.876 Ft-ra jött ki ami szerintem marhajó. (Én nagyon örülök neki mert sokat használom, hátha másnak is hasznára lesz az akció.) Akit érdekel siessen mert már csak 2.5 órán át tart!