Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
az amazon.de-nek küldenék vissza egy Sennheiser HD 598 Cs fejhallgatót. A csere példányt már feladták, csak kérték, hogy az eredetit küldjem vissza.
Le is töltöttem az invoice-t, az addig tiszta sor a korábbi hozzászólásokból, hogy az egyik példányt ragasszam a dobozra, a másikat pedig rakjam bele a dobozba (mert a magyar posta mint carrier nem igazán tudja értelmezni), viszont van egy return mailing label is, akkor azt is ragasszam fel a dobozra (ráadásul itt van absender rész is, amit gondolom nekem kellene ismét csak kitölteni a saját adataimmal, így nem fogja elkeverni a magyar posta? - vagy ők úgyis csak azt nézik, amit az ajánlott levél mellé kitöltök?), illetve return authorization label, ami szintén megy a csomagba.Ami még felmerült bennem, hogy mibe csomagoljam? A régi amazonos doboz már nyilván nincs meg, a fejhallgatónak a saját doboza egy kemény karton doboz, szóval jó lenne, viszont nyilván magában így nem adnám fel, mert növeli az eltűnés veszélyét - az ötletem, hogy egy másik dobozba beleteszem, esetleg valamilyen natúr csomagolópapírba becsomagolom, és úgy adom fel, ti melyiket választanátok?
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Akkor szerencsésnek érzem magam, mert nekem eddig egyetlen amazon.de-s rendelésem sem tűnt el (le is kopogom gyorsan
), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.
Ezzel a 4 eurós szállítási költséggel pont az olcsóbb rendeléseimnek tesznek keresztbe, egy 40 euro körüli rendelésnek ugye 10%-a a 4 eurós szállítási költség, egy 200 euros rendelésnél annyira már nem számít - eddig pl. volt, hogy az éves mach3 penge és oral-b pótfej készletet is tőlük rendeltem (habár lehet, hogy így is jobban megéri, mint az itthoni boltokban), vagy mondjuk a gyereknek angol nyelvű mesekönyveket - habár a mesekönyvnek is utána kell majd néznem, mert lehet, hogy több darab esetén így is jobban megéri majd, mint mondjuk a bookdepository-tól rendelni. -
adalbert1
veterán
Sziasztok, amazon-nal valakinek volt már garanciális ügyintézése? Ha esetleg veszek egy WD külső HDD-t, akkor azt csak rajtuk keresztül lehet gariztatni, vagy esetleg itthon is? Viszonylag jó áron láttam most 4 TB-ost, csak kicsit tartok tőle, ha esetleg bad sectoros lesz vagy hasonló, akkor mi legyen vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assetto Corsa EVO
- Path of Exile (ARPG)
- AliExpress tapasztalatok
- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.