- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A USPack Faq-jában vmi olyasmit írnak, hogy a szállítás már tartalmaz minden költséget így nekem 32k körül jött ki az ár. És azt is mondták, h ha szerencsénk van és a vám nagyon elfoglalt, akk 100-150$ alatti árut nem vámoltatnak meg, de ez csak szerencse kérdése.
Enegm leginkábba a gari izgat, mert ha "worldwide garit" adnak rá, akk azt elvileg bmely ország márkaszervízében lehet értékesíteni, nemtom az infopatika mennyire számít márkaszervíznek, ezt majd megkérdem az értékesítőtől egy mailben, csak most nem igen van időm, majd szerda után... Az nagy pech lenne ha megjön azt elromlik (erre még gondolni is szörnyű)
Am. nekem is szószerint ugyanezt a levelet írták
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)