Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
üzenetére
Szia,
Nekem folyamatban van garanciális ügyem, az alábbiak szerint zajlott. Az első esetben megírtam nekik, hogy a termék meghibásodott, csatoltam hozzá videót, kérdés nélkül küldték azonnal az újat. Megkaptam, kb 1 órát működött, az is tönkrement. Megírtam nekik, majd közöltem, hogy az adott gyártóban már nem bízom így inkább visszakérném a pénzt. Azt válaszolták, hogy semmi gond, küldjem vissza mindkettőt és visszakapom a pénzt.
Amikor kinyomtattam a papírokat, a második order esetében nekem is ezt a 8 eurót írta, amitől az ütő is megállt bennem, mivel két db egyenként 10 kg-s csomagról van szó. Újból írtam nekik, hogy a 8 ajró nem biztos, hogy fedezi a költségeket. Azt válaszolták, hogy ne aggódjak, adjam fel úgy, hogy legyen nyomkövetési száma, mutassam be nekik a számlát és a feladásról a papírokat és megtérítik a költségeim, nem fogok ráfizetni.
Jelenleg mindkét 10 kg-s csomag úton van MPL EU standard csomagként, darabja 7130.-Ft volt.
Tehát add fel, mutasd be nekik a számlát és elvileg amikor beérkezett a csomag, akkor jóváírják a termék árát és a számlán lévő postaköltséget is.
Futárt az Amazon sajnos nem küld úgy mint mondjuk a Dell, de így is korrekt az eljárásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest