Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
notafa3
tag
Tisztázzuk, az áfa az nem vám.
EU-n belül, se +áfa, se vám fizetési kötelezettséged nincs. EU-n kívűli rendelésnél egy bizonyos összeg határ alatt csak a rászámolt magyar áfát kell kifizetned, afölött pedig a vámot is.Ez az áfa hozzáadás csak a német amazon hülyesége. az angol oldal semmit nem számol hozzá checkout-nál. Én többek között ezért használom általában az angol oldalt (amazon.co.uk). Még 39 EUR fölötti rendeléseknél is sokszor olcsóbb postával együtt, de össze kell hasonlítani az adott terméknél.
....
Postáról jut eszembe, én most rendeltem pár cuccot az angolról és végig a UPS hozta fillérekért.
A német még mindig a postának adja át a határnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest