Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothat
csendes tag
Sziasztok, az Amazonnak vissza szeretnék küldeni egy cipőt, mert kicsi lett. Emailben megírták, hogy hová küldjem vissza, és kérdeztem, hogy egyrészt ennek a postázásnak az árát visszaadják -e, másrészt az eredeti postázás is plusz 15 euro volt, abból is kérhetek -e egy részleges visszatérítést. Az indokom az volt, hogy eleve egy számmal nagyobbat rendeltem, mivel elolvasva a korábbi vásárlók kommentjeit , sokan írták, hogy el van cseszve a számozása és egy vagy egyeseknek akár két számmal nagyobb kellett belőle. Én direkt egy számmal nagyobbat kértem emiatt , mint ami a méretem , és így is szerintem vagy másfél számmal kisebb a lábamnál.Leírtam az amazonos kapcsolattartónak ezeket, hogy inkorrekt így árulni a cipőt, pláne ha már egy éve is tudták, hogy csomóan visszaküldik méretcsere miatt, mert sokkal kisebb az átlag méretnél, akkor miért nem hívják fel erre az emberek figyelmét.
A cipő árát persze visszaadják, ez eddig oké.
Két kérdésem van : szerintetek kaphatok-e részleges visszatérítést az eredeti postaköltségből ? (Egyébként 9 eurot írtak a rendeés mellé és lett belőle 15 euro valamiért ..)
A másik, írta a kapcsolattartó, hogy a mostani visszapostázásom árát visszatérítik, ha elküldöm róla a bizonylatot. De nem tudom, hogy ez biztosan így van-e, van-.e garancia rá, benne van-e vaalmilyen szabályzatban ? Nehogy lepattintsanak később, hogy mégsem adják vissza, mert akkor már inkább megérné nekem eladni a cipőt. 20ezret fizettem érte eredetileg, most a postázás is lesz vagy 5000. Ha nem térítenék meg a postázást nekem, akkor 10ezret buknék csak a kétszeri postázgatás miatt, akkor viszont inkább eladnám itthon a cipőt valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Kompakt vízhűtés
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest