Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Nem a kindle-ről és az amazonos saját márkákról van szó, hanem mindenről, ahol ők az eladók nem pedig valamilyen marketplace partner. Lehet nem fogalmaztam világosan az előbb: van legalább 6 külömböző termék, amelyek már régóta bennde vannak a kosaramban, ezeket április 1. előtt engedte (volna) Magyarországra rendelni, de ma már nem. Most kíváncsiságból megnéztem rengeteg árucikket (pl. sportcikkek, ruhák, irodaszerk, CD-k) és a 99%-ukat nem engedi megrendelni, olyanokat is, amiket korábban már rendeltem tőlük. Vagyis április 1. után valami megváltozott, úgy néz ki, hogy alig lehet már valamit hozzánk rendelni.
Itt van pl. ez az írható lemez, amiből eddig már 3X rendeltem, a termék oldalán még az látható, hogy szállítható Magyarországra, de ha leadnám a rendelést, akkor már nem engedi ide szállítani: [link]
radi8tor: Lehet, de ilyet még nem tapasztaltam, pedig már lassan 15 éve vagyok amazonos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest