Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Nem a kindle-ről és az amazonos saját márkákról van szó, hanem mindenről, ahol ők az eladók nem pedig valamilyen marketplace partner. Lehet nem fogalmaztam világosan az előbb: van legalább 6 külömböző termék, amelyek már régóta bennde vannak a kosaramban, ezeket április 1. előtt engedte (volna) Magyarországra rendelni, de ma már nem. Most kíváncsiságból megnéztem rengeteg árucikket (pl. sportcikkek, ruhák, irodaszerk, CD-k) és a 99%-ukat nem engedi megrendelni, olyanokat is, amiket korábban már rendeltem tőlük. Vagyis április 1. után valami megváltozott, úgy néz ki, hogy alig lehet már valamit hozzánk rendelni.
Itt van pl. ez az írható lemez, amiből eddig már 3X rendeltem, a termék oldalán még az látható, hogy szállítható Magyarországra, de ha leadnám a rendelést, akkor már nem engedi ide szállítani: [link]
radi8tor: Lehet, de ilyet még nem tapasztaltam, pedig már lassan 15 éve vagyok amazonos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest