- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok! Mivel én is rákerestem a keresőben az ingyenes visszaküldés lehetőségére, és vegyes tapszatalatokat olvastam leírnám most az enyémet.
Megérkezett egy fejhallgató, egyátalán nem felelt meg az elvárásaimnak (50 euró Amazon DE), Returnre kattintva kiválsztottam a DHL 0.00 Eurós visszaküldési lehetőséget. Azonnal kaptam egy kinyomtatandó lapot, aminek egyik része megy a dobozra kívülre 'bugyiba' a másik pedig magába a dobozba a termék mellé.
Elvittem a helyi főpostára. DHL honlapja szerint akármelyik magyarországi postára lehet vinni, de nagyon könnyen előfordulhat hogy a helybéli ügyintéző még nem csinált ilyet. Nekem is ez volt, de szólt egy hozzáértőnek és pikk-pakk be is vették.
Kaptam egy Könyvelt küldemény feladóvevényét. Van rajta tracking number amivel tudom követni a szállítmányt. A küldemény típusa Inverz MPL Europe Standard.Nemtudom, hogy van-e értékhatár ami felett lehetőség ez az ingyenes visszaküldés opció, mindenesetre örvendetes, hogy van rá lehetőség és nyugodtan használjátok, esetleg ha a postán nem akarják bevenni mindenképp mondjátok, hogy már pedig bekell nekik térítésmentesen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest