Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarabeus

aktív tag

Sziasztok! Mivel én is rákerestem a keresőben az ingyenes visszaküldés lehetőségére, és vegyes tapszatalatokat olvastam leírnám most az enyémet.

Megérkezett egy fejhallgató, egyátalán nem felelt meg az elvárásaimnak (50 euró Amazon DE), Returnre kattintva kiválsztottam a DHL 0.00 Eurós visszaküldési lehetőséget. Azonnal kaptam egy kinyomtatandó lapot, aminek egyik része megy a dobozra kívülre 'bugyiba' a másik pedig magába a dobozba a termék mellé.

Elvittem a helyi főpostára. DHL honlapja szerint akármelyik magyarországi postára lehet vinni, de nagyon könnyen előfordulhat hogy a helybéli ügyintéző még nem csinált ilyet. Nekem is ez volt, de szólt egy hozzáértőnek és pikk-pakk be is vették.
    Kaptam egy Könyvelt küldemény feladóvevényét. Van rajta tracking number amivel tudom követni a szállítmányt. A küldemény típusa Inverz MPL Europe Standard.

Nemtudom, hogy van-e értékhatár ami felett lehetőség ez az ingyenes visszaküldés opció, mindenesetre örvendetes, hogy van rá lehetőség és nyugodtan használjátok, esetleg ha a postán nem akarják bevenni mindenképp mondjátok, hogy már pedig bekell nekik térítésmentesen! :R

Új hozzászólás Aktív témák