Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
ahogy észrevettem az évek alatt, majd ők eldöntik, egyszerre küldik-e, vagy sem
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.