Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CastielFear
csendes tag
Sziasztok!
December 4-én rendeltem az Amazon UK-ról, amit fel is adtak 6-án, majd 7-én hajnalban a tracking szerint: "Package departed an Amazon facility Krefeld, KREFELD DE". Ezután azonban semmilyen más frissítés nem történt, pedig a csomagnak elvileg ma kellett volna megérkeznie. Az osztrák postán keresztül küldték a csomagot, de sem az osztrák posta, se a magyar posta, se az express one & eurodis, sem más multi-tracker oldal nem dob ki semmit a tracking numberre. Még csak azt sem, hogy elektronikusan megkapták a szállítási adatokat.
Tegnap felkerestem a supportot chaten, azt mondták, hogy megkeresik a carriert és biztosan megkapom ma, ez természetesen nem így történt, sőt az estimate dec 12 - jan 2-re váltott az amazon oldalán. Ma ismét felkerestem a supportot chaten, ahol egy másik agent megnézte és nem válaszolt az osztrák posta az amazonos kérelemre, így ő most az osztrák posta oldalán keresztül felkereste az amazon nevében őket, az én emailemet megadva, hogy nekem jöjjön a válasz, de azt mondta 24 óránál többet ne várjak (de elvileg 6 órán belül válaszolnak, de csak este 7ig tart nyitva az ATPOST supportja). Eléggé kétlem, hogy erre válaszolnak, ha a hivatalos amazon kérelemre nem tették. Az agent felajánlotta, hogy refundolja returnless a dolgot és akkor max, ha mégis megérkezik, akkor retrochargeolnak. Viszont addig nyilván megrendelném újra, de ezzel két probléma is van: Minden rendelt dolog drágább már, és az egyik ráadásul már nem is érhető el csak más vendortol, aki nem amazonon keresztül fulfillel szóval a kiszállítási idő még lutribb. Gondolom valami kupont vagy kedvezményt úgysem kapok...
Szerintetek mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest