Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Van egy amazon fiókom regisztrálva. Ma reggel láttam a leveleim között, hogy tegnap 23:25kor jött egy email, mondván jelszóvisszaállítást kértem, benne az ellenőrző számsorral. Ez eddig nem is probléma, de a 23:26kor érkezett levél alapján meg is lett változtatva az amazonos jelszavam.
Ja, én éjjel aludtam, és nem hiszem, hogy alvajárva pont amazonjelszót cserélnék.
-egyrészt, fogják az amazonos loginhoz szükséges emailcímemet és kérnek rá egy emlékeztetést (honnan tudták az email címet, amivel oda regisztráltam?)
-másrészt: hogyan szerezték meg az ellenőrző számsort a levelezésemből (ahol teljesen más a jelszavam) vagy ha nem onnan, akkor honnan?
A jelszavamat lecseréltem, vásárlás nem történt, kártya, és egyéb fizetési módok nem voltak megadva az oldalon.
Mindenesetre érdekes.Szerk: Idave: most nem látom az eredeti levelet, mert dolgozom, csak a gmailbe automatikusan átirányított másolatokat, de a levél adatai megegyeznek. Nem a tartalomra gondolok (az ugyanaz), hanem amit a gmail el tud mondani a levélküldés kapcsán: feladó, SPF, DKIM, DMARC ugyanazok mind az éjjeli, mind a reggeli (általam küldetett) leveleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja, én éjjel aludtam, és nem hiszem, hogy alvajárva pont amazonjelszót cserélnék.