- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen Blu-ray írót?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Van egy amazon fiókom regisztrálva. Ma reggel láttam a leveleim között, hogy tegnap 23:25kor jött egy email, mondván jelszóvisszaállítást kértem, benne az ellenőrző számsorral. Ez eddig nem is probléma, de a 23:26kor érkezett levél alapján meg is lett változtatva az amazonos jelszavam.
Ja, én éjjel aludtam, és nem hiszem, hogy alvajárva pont amazonjelszót cserélnék.
-egyrészt, fogják az amazonos loginhoz szükséges emailcímemet és kérnek rá egy emlékeztetést (honnan tudták az email címet, amivel oda regisztráltam?)
-másrészt: hogyan szerezték meg az ellenőrző számsort a levelezésemből (ahol teljesen más a jelszavam) vagy ha nem onnan, akkor honnan?
A jelszavamat lecseréltem, vásárlás nem történt, kártya, és egyéb fizetési módok nem voltak megadva az oldalon.
Mindenesetre érdekes.Szerk: Idave: most nem látom az eredeti levelet, mert dolgozom, csak a gmailbe automatikusan átirányított másolatokat, de a levél adatai megegyeznek. Nem a tartalomra gondolok (az ugyanaz), hanem amit a gmail el tud mondani a levélküldés kapcsán: feladó, SPF, DKIM, DMARC ugyanazok mind az éjjeli, mind a reggeli (általam küldetett) leveleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen Blu-ray írót?
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Vírusirtó topic
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja, én éjjel aludtam, és nem hiszem, hogy alvajárva pont amazonjelszót cserélnék.