Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
panelpatkany
csendes tag
Sziasztok!
Első rendelésemen vagyok túl az amazon.de-ről. Sajnos egyből belefutottam egy már felbontott csomagolású termékbe, ami ráadásul higiéniai termék, látszik az is, hogy ki volt már szedve a csomagból. Ilyen típusú termékre ők is azt írják, hogy felbontva nincs returns. Ezért is furcsa, hogy nekem felbontva érkezett. Lehet, hogy azt gondolták ide a Balkánra ez is jó lesz? Az eladó és szállító is az Amazon volt. Mindenesetre nagyon meglepődtem...
Segítsetek, hogy ilyenkor mi az első lépés? A Return or Replace Items gondolom nem jó megoldás, mert ott nem látom, hogy meg lehetne indokolni, hogy mi a problémám. E-mail címet viszont nem találok sehol, ahova elküldhetném a reklamációm. Kérdés az is, hogy nem fognak-e kukacoskodni, hogy tényleg így érkezett-e cucc. Első vásárlás lévén készítettem videót a kicsomagolásról, de már este volt és elég out of focus lett a felvétel, szóval rámondhatják, hogy nem látszik rendesen. Készítettem fotót is, de arra aztán végképp rámondhatják, hogy nem bizonyítja, hogy így érkezett. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat?
Egyébként a termékre szükségem lenne, ezért nem visszatérítést szeretnék, hanem, hogy cseréljék egy új, bontatlan csomagolásúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest