- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz copass #33226 üzenetére
De egy gondosan elkészített szép közeli portré vagy mondjuk tájkép hogy néz ki egy akkora vízjellel? szvsz alaposan lerontja az élvezeti értékét... nem elég egyszerűen kisméretbe kitenni nyilvánosba? esetleg aki fizet érte annak mehet full méretbe... még a getty is ingyért adja a kisméretű képeket asszem újabban.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
buci30
addikt
válasz copass #33226 üzenetére
Fattyu
Nem osztom meg!
Egy az , hogy elmondtam profi fotos ismerősöm segített igy vállalható a kép.
De ha nektek nem is nekem igen igy vedhetem vagy oda tehetem a nevem akar hogy is gondoljatok "ti profik" 😄
De az, h nektek tetszik e igen hidegen hagyna mivel nem ismerek senkit igy ki tudja ki véleményezi..., őt igen!
Az h mit kérdeztem egy hete zárido stb gondolom o személyesen elmondta igy nem is ertem miről beszéltek de jolvan.... A többi meg gyakorlás kérdése lesz.
Masik amit kérdeztem arra megkaptam a választ ezt köszönöm ennél többre nem is voltam kivancsi.
De ti témát csináltok ebből is mert unatkoztok láttom 😄
De nem is magyarázkodok tovább nyugodtan gondoljatok amit szeretnetek nekem semmit nem jelent a véleményetek mar bocs.
Üdv 😉🙉🙊🙈iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest