Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz vond #58576 üzenetére

Na, megvolt a tura. Sajna kor es magassag hatar miatt a tetejere nem vittek fel a torpeket.

Koszonom a biztatast, atfutottam a flikkered nemi inspiracioert, inkabb kevesebb, mint tobb sikerrel. 2 edzovel, szulokkel egyutt 52-en voltunk, kepbebelemozgo telefonos, tabletes!!! fenykepezos szuloktol ill. rohangalo gyerkocok mellett sok ido nem volt alkotoi szabadsagra. Nameg mivel 1200-1400-ig volt a turank, a fenyek sem nekem dolgoztak. Pedig a hely nagyon fotogen, Europa 3-ik legnagyobb (Camp Nou es Wembley utan) ill. a vilag legnagyobb,amatoroknek fenntartot stadionja (nem egy klube, hanem a 32megyet felolelo GAA szovetsege).

Csomo kis reszletet lattam, ami miatt szerintem masnem valami meccs apropojan, de meg visszamegyek. O12-40-el lottem 99.99%-ban, 1-2 szitunal lett volna jo az o60/effketto.

Azert bedobnek par - szerintem - jobban sikerultet, kepek mogott galeria. Ha barkinek barmilyen javaslata lenne barmivel, ne tartsa magaban :R

Beszaras lehet, mikor mar egy All Ireland kozepdonton 83000-en szurkolna.

:R
    B

[ Szerkesztve ]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák